return Gold
1. Posibilitatea returnării timp de 14 zile de la cumpărarea online

Fiecare dintre noi este client, așa că înțelegem foarte bine dorințele tale. Tocmai de aceea îți dăm posibilitatea să te răzgândești. Dacă bijuteria pe care ai comandat-o online nu îți mai place, ai posibilitatea să o returnezi în 14 zile de la achiziționare.

În cazul bijuteriilor personalizate, nu există posibilitatea de retur. Conform legislației în vigoare, produsele personalizabile, executate la comandă, nu se returnează.

fashion gold
2. Garanție material

Îți oferim 3 luni garanție, condițiile acordării le găsești aici.

transport gold
3. Transport Rapid și Siguranță

Când ai găsit piesa preferată, comandă online iar noi îți oferim transport și livrare rapidă pe teritoriul țării.

asigurarea gratuita
4. Asigurare gratuită

Toate produsele sunt asigurate pe durata transportului.

optiuni de plata
5. Plata ramburs la livrare

Îți punem la dispoziție posibilitatea de a plăti ramburs la livrarea coletului,

6. ANPC

Toate bijuteriile comercializate online pe BijuProducts.ro sunt certificate conform legislației în vigoare și a regulamentelor Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Pentru maxima ta siguranță, bijuteriile de peste 1 gr. conțin marca de titlu, marca de producător și  sunt  marcate de către ANPC.

people gold
7. Confidențialitate și siguranță

Datele tale personale sunt prețioase, de aceea ele sunt protejate de sistemul SSL, certificatul de siguranță ce îți face cumpărăturile sigure și confidențiale.

shield gold
8. Protecția datelor prin SSL

Pentru a te asigura că datele tale sunt în siguranță la noi, ne-am înregistrat la ANSPDCP sub numărul 27107/2015, autoritatea națională ce verifică și menține codul de bune practice în rândul comercianților. De asemenea toate datele tale de contact sunt în siguranță la noi, ele nefiind divulgate niciunui terț.

box gold
9. Măiestrie și pasiune

Toate bijuteriile noastre sunt producție proprie, realizate cu multă pasiune și măiestrie.

telephone GOLD
10. Este povestea ta dar responsabilitatea noastră

Îți oferim suportul nostru în alegerea cadoului.  Echipa noastră specializată te va ajuta în timp real, pentru alegerea cadoului persoanei dragi.