Returnări

Dacă nu ești complet mulțumit cu alegerea ta, poți returna produsele în termen de 90 de zile.

Înainte de a returna produsul, verifică formularul de returnare și completează toate câmpurile obligatorii, specificând numărul comenzii. Procesul de returnare nu va fi luat în considerare fără completarea formularului online de retur, unde trebuie specificat motivul clar al returnării (restituire, redimensionare, reparații).

După ce ne-ai trimis informațiile de returnare, vei primi un e-mail de confirmare care atestă că am primit cererea ta. În următoarea etapă, vom aștepta produsul și documentul de returnare trimis către tine  în email-ul de confirmare a cererii de returnare, pentru a începe procesarea returnării.

De îndată ce vom primi produsul, va începe procesul de rambursare. Vei primi un nou e-mail în care ți se va cere să faci noi plăți (dacă este cazul) prin link-uri de plată conținute de acest e-mail. Reține-ți că noile plăți pot fi percepute în cazul retragerii, a reparării sau a redimensionării posibile.

Te rugăm să ne contactezi prin serviciul de clienți la e-mailul contact@3dps.org sau la telefon ori de câte ori ai nevoie. Vom fi încântați să te informăm despre procedura exactă a returnării pe care trebuie să o urmezi.

 

Returnările trebuie să fie adresate la:

SC Biju Products SRL

Str. Paul Richter Nr. 2

Brasov, jud. Brasov

România

Costul de expediere a produselor returnate este suportat de tine.

Departamentul nostru de returnare va începe procesarea returnării în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

 

Condiții de retragere

O retragere va fi acordată numai dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

  • Ne-ai trimis returnarea în termen de 90 zile de la primirea produsului;
  • Produsul nu prezintă niciun semn de utilizare (de exemplu, zgârâieturi, defecte sau orice alte daune cauzate de utilizarea sau de purtarea produsului);
  • Produsele sunt livrate în ambalaj original cu cutia originală însoțită cu certificatul de autenticitate, factura fiscala,);
  • Produsele nu sunt gravate individual;
  • În cazul inelelor, dimensiunea elementelor nu a fost modificată.

 

Redimensionarea inelelor

BijuProducts va redimensiona fără nici o problemă inelul achiziționat, prima dată în mod gratuit și în primele 90 de zile de la primirea comenzii.

Acest proces durează 4 zile lucrătoare.

Politica de returnare nu va mai fi valabilă după procesarea redimensionării.

Produsul trebuie expediat în ambalaj original însoțit de cutia de bijuterii, cu certificat de autenticitate și factură fiscală. Tot ce se poate întâmpla produsului în timpul transportului este responsabilitatea ta.

 

Reparații

Oferim o garanție de 2 ani pentru toate produsele noastre, cu condiția ca acestea să fi fost manipulat în conformitate cu instrucțiunile noastre de îngrijire a produselor publicate pe www.bijuproducts.ro.

Produsul trebuie expediat în ambalaj original însoțit de cutia de bijuterii, cu certificat de autenticitate și factură fiscală. Tot ce se poate întâmpla produsului în timpul transportului este responsabilitatea ta.

 

Termeni și condiții de reparare

  • Deteriorările și daunele cauzate de utilizare necorespunzătoare, abuz sau neglijență nu sunt acoperite de serviciul de reparație.
  • Dacă se detectează vreun tratament pe produs realizat de o altă persoană și / sau companie (bijuterier, atelier de reparații de bijuterii), produsului nu i se mai aplică garanția.
  • În cazul în care cad pietre de pe produsul achiziționat de tine, trebuie trimis la noi fără alte intervenții, împreună cu pietrele căzute.
  • Având în vedere că unele pietre pot cădea, tu ești responsabil de trimiterea produsului la noi fără nici o încercare de reparare. Dacă asta se întâmplă din cauza de abuz sau neglijență, îți vom oferi un preț de reparații. Oferta de preț va include piatra și manopera.