Site-ul www.bijuproducts.ro, numit în continuare BijuProducts, este proprietatea S.C. Biju Products S.R.L., înregistrată în Brasov, Str. Paul Richter Nr. 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J08/2643/1994, CUI RO 6382678.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.
S.C. Biju Products S.R.L. nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica integral sau parțial site-ul, de a copia, de a vinde, revinde sau de a exploata site-ul în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Biju Products S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

1. Definiții

Cumpărător: persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică care emite o comandă.
Vânzător: S.C. Biju Products S.R.L., J08/2643/1994, CUI RO 63826783.
Comandă: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze bunuri și servicii, și Cumpărătorul este de acord să primească aceste bunuri și servicii și să facă plata acestora.
Contract: o comandă confirmată de către Vânzător.

2. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau nu va face publice nici una dintre informările primite de la Vânzător. De asemenea, numele site-ului precum și insemnele grafice, sunt mărci înregistrate în proprietatea BijuProducts și nu pot fi preluate sau folosite fără acordul scris al proprietarului.

3. Dreptul de autor asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului BijuProducts.ro – imagini, grafice, simboluri, texte, elemente de grafică web, scripturi, e-mail-uri, programe și alte date – este proprietatea BijuProducts și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr.8/1996). Folosirea fără acordul BijuProducts a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

4. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.BijuProducts.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

5. Facturare și plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură fiscală pentru bunurile și serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul BijuProducts se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. BijuProducts își rezervă dreptul că în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. După efectuarea plății, dovada acesteia trebuie trimisă la adresa de e-mail: contact@BijuProducts.ro sau prin fax, la numărul: 0744-315.662. Livrarea va fi efectuată numai după primirea confirmării plății.

6. Politica de livrare

Livrarea produselor este gratuită în toată țara, coletul fiind asigurat pe toată perioada transportului. Menționăm că livrările se fac prin firmă de curierat. Pentru livrările în străinătate se va aplica cost de transport.
În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa menționată în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată, după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, Cumpărătorul urmând să suporte costurile unei noi livrări.
BijuProducts își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de BijuProducts, care includ: incendii, explozii, epidemii, inundații, războaie, proteste, greve, acte de terorism, acțiuni guvernamentale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de BijuProducts față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de la Cumpărător.
În condiții excepționale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc.), Vânzătorul va informa Cumpărătorul despre întârzierea survenită și va furniza un termen estimat de livrare.

7. Garanție

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea nr.449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factură fiscală și certificatul de garanție în original. Dacă produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului fără a i se soluționa garanția.

Garanția oferită pentru produsele prezentate pe site-ul www.BijuProducts.ro este de 3 luni de la achiziționare.

8. Politica de returnare a produselor

În caz de nemulțumiri sau neconformitate, Cumpărătorul poate returna produsul comandat on-line în 30 zile de la achiziționare, iar returnarea banilor se va face în 10 zile lucrătoare.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumpărătorului. Legea prevede de asemenea și următoarele detalii: “Consumatorul nu poate denunța unilateral contractele de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate, sau care se pot degrada ori deteriora rapid.“

9. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului BijuProducts este gratuită și voluntară, și implică acceptarea termenilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.
BijuProducts deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.
Abonații newsletter-ului BijuProducts pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului BijuProducts mesaje comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol.
În acest context BijuProducts nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonațiilor săi.
BijuProducts își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă BijuProducts are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

10. Politica de confidențialitate

Accesarea www.BijuProducts.ro și efectuarea de comenzi prin intermediul secțiunii de cumărături on-line, implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de BijuProducts. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile BijuProducts, confirmarea comenzilor, etc. BijuProducts se obligă că datele personale să nu fie difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct al acestuia. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
BijuProducts certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr.365/2002, privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr.130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.
Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
– dreptul de a cere BijuProducts să vă confirme prelucrarea sau nu a datelor personale în mod gratuit
– dreptul de a cere BijuProducts să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge în mod gratuit acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr.677/2001
– dreptul de a cere BijuProducts să înceteze în mod gratuit prelucrarea datelor personale
– dereptul de a cere BijuProducts să înceteze expedierea de mesaje promoționale.
Orice astfel de notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@BijuProducts.ro sau prin poștă la adresa Târgu Mureș, str. Cuza Vodă nr.11/2.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.BijuProducts.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

11. Dispozitii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate de BijuProducts și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instanțelor de judecata române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului BijuProducts, clientul își asumă în totalitate ce decurg din folosire în aceste condiții a site-ului.

BijuProducts îşi rezervă dreptul de a schimba oricând aceşti termeni fără notificare prealabilă.